Skal jeg købe en Chromebook? Et must-read GuideShould I Buy a Chromebook? A Must-Read GuideIllustration: Gordon McAlpin

Hørte du om denne nye ting, at Google annoncerede? De er ikke helt bærbare computere eller netbooks eller tabletter, men synes at indeholde funktioner i alle tre. Google kalder dem Chromebooks . Så bør du købe en Chromebook? De er innovative, men jeg har tænkt mig at præcisere ni grunde til ikke at få en. Og fire grunde, hvorfor du måske ønsker at overveje det alligevel.

Ni grunde ikke at få en Chromebook

1.. Meget lidt OPBEVARING

Acer version af Chromebook kun har 16 gigabyte solid state -lagerenhed. Ligesom en harddisk, men meget hurtigere, solid state-drev typisk ikke har næsten rummet af deres harddisk fætre. Selv telefoner er shipping med mere end 16 GB sidst, storage skyen er én ting, men at få al din musik på denne enhed for at få det til skyen kommer til at være en opgave med kun 16 GB til at arbejde med.

2. LITTLE RAM

Google har ikke annonceret hvor meget RAM disse enheder kommer med. Hvis de er noget som de netbooks , de ligner, vil de kun have 2 gigabyte. Mens Googles Chrome operativsystem burde køre i 2 GB lettere end fx Windows 7, er det stadig kommer til at tøffer med en masse af Flash spil, der kører på samme tid.

3. Web Apps KUN

Googles Chrome OS er designet til at køre alt gennem web apps. Det er ikke sandsynligt, at være i stand til at køre dine foretrukne Windows-programmer, fordi det ikke er Windows overhovedet. Selv noget som en Skype-videoopkald vil være vanskeligt at trække ud, endsige vigtige apps som Photoshop eller Microsoft Word.

4.. GOOGLE BRAND ALT

Selvom Chrome browser kan køre web apps fra andre virksomheder, er det vigtigste fokus i browseren og OS kører Google Docs, Google Music, Google-søgning, og så videre. Google ønsker du at bruge deres produkter og ingen andens. Vil konkurrerende apps som Amazon Cloud Player køre og uploade musik korrekt i Googles styresystem? Vi ved det ikke.

5.. KUN CHROME WEBBROWSEREN

Når du er i et stykke tid, du kører på tværs af en hjemmeside, der kun arbejder i en bestemt browser, så dum som det kan synes. Folk har job med hjemmesider, der stadig kun arbejder med Internet Explorer forældet “Active X” ramme ting. I lang tid, kun Netflix Instant arbejdet med Internet Explorer og ingen anden browser, selv om der er ændret nu. I fortiden, ville jeg bruge “IE Tab” til Firefox. Googles Chrome OS og browser har ikke en sådan løsning. Hvis webstedet ikke vil indlæse i Chrome, du sidder fast.

6.. DYRT FOR funktion SET

Samsung Chromebook er $ 429 for Wi-Fi-versionen og $ 499 for 3G (med 100 MB fri data: det er ikke meget). Acer er $ 349 for Wi-Fi og 3G-prisen ikke er blevet frigivet endnu. Det er en merpris for en netbook med mindre lagerplads end en typisk man har. Hvis du vil have noget, der er ikke en Windows-pc, for denne pris, kan du få en dejlig tablet. Eller en fuldt udstyret Windows 7 laptop.

7.. Kan ikke køre EKSTERN APPS LET

Det er svært og kræver ekspert niveau workarounds for at køre programmer, der ikke web apps i Googles Chrome OS. Og disse apps skulle være kompatible med Chrome, som er en variation på Linux. Du kan blive frustreret over at skulle gøre noget, der ikke er tilgængelig som en web-app, og vil ikke arbejde eksternt, enten.

8.. Nødt til at stole alt til CLOUD

Google ønsker du at gemme din musik, fotos, docs, e-mail, og alt andet i skyen, med ingen lokal backup overhovedet – der er simpelthen ikke plads. To nylige hændelser, der involverer Gmail miste konti, og en sky adgangskode selskab få hacket, gør mig mener, at sætte al din tillid i skyen kan ikke være klogt … og med en Chromebook, du har ikke noget valg.

9.. KRÆVER Wi-Fi eller 3G-internetforbindelse

Og endelig: Wi-Fi-versioner af Chromebook kun fungere inde i en Wi-Fi-forbindelse, hvilket ikke er overalt. Du kommer til at have en masse problemer med at gøre noget som helst på en Chromebook når på et fly, siger. Intet vil arbejde på alle uden internettet, hvilket er frustrerende, for at sige det mildt.

Selv den 3G-version fungerer kun, hvor der er 3G. Jeg stadig rejser til de store amerikanske byer, der stadig ikke har fået 3G endnu, endsige 4G. Hvis du er blevet stukket med EDGE hastigheder, tvivler jeg du ville være i stand til at få noget gjort på alle. Og, igen, du er ude af lykke på et fly, medmindre du får heldig og din tur har flyvemaskine Wi-Fi.

For at være fair, her er fire grunde til, at du måske ønsker at overveje Chromebook på trods af ovennævnte.

Fire grunde til at få en Chromebook

1.. NICE LEJE DEAL FOR virksomheder og skoler

Skolerne kan leje en Chromebook for $ 20 per måned, og virksomheder kan leje en for $ 28 pr måned, pr maskine. Det kunne vise sig at være en virkelig god deal versus at købe dem direkte, især da det spreder omkostningerne i hele et helt år i stedet for at være en stor engangs-investering.

2. Nye og innovative

Chromebooks er den seneste nye ting, og nogle gange er du bare nødt til at prøve det, selv om det ender med at synke som en sten.

3. STRØMLINET Chrome OS

Chrome OS er meget hurtigt, og får du, hvor du har brug for at være på nettet hurtigt. Og som vi har diskuteret tidligere, web apps er gratis, mindre ressourcekrævende alternativer til standalone apps, vi kender og elsker.

4.. FAST opstart og VÆKNINGSTIDSPUNKT

Chromebooks starte op i otte sekunder, og komme ud af søvn med det samme. Det er fantastisk for folk, der har brug for på internettet lige nu. Selv de bedste Windows 7-maskiner stadig tage alt for lang tid at starte op fra en lukning og tage op til et minut eller længere tid at vågne op fra søvnen. Hvis tiden er af afgørende betydning, kan du ønsker en Chromebook.

Der har du det. Nu er du bevæbnet med oplysninger om, hvorvidt du burde få en Chromebook. Med andre ord, ikke få en. Endnu. Vent, indtil prisen kommer ned, og de funktioner gå op, før du køber en Chromebook. Inden da, kan plusser opvejer minusser.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet