Hvilken browser bruger mindst Ressourcer i Windows?Which Browser uses least Resources in Windows?

Illustrationer: Gordon McAlpin

Der har været mange artikler, der sammenligner brugen browser ressource af de tre mest magtfulde browsere: Google Chrome 10 , Internet Explorer 9 og Mozilla Firefox 4 . Men vi tager en anden tilgang, da vores mål er at hjælpe dig med at optimere din browser oplevelse. Vi ønsker at vide, hvilken browser bruger mindst ressourcer (mindre CPU og mindre hukommelse), mens du kører det samme sæt af opgaver.

Denne test er især vigtigt for netbooks , hvor single-core CPU’er er fælles og RAM er på en præmie. Ideelt set, er der en enkelt browser, der stadig kan gøre alt hvad du behøver, mens du bruger den mindste mængde systemressourcer. Lad os begynde vores browser ressourceforbrug test!

Vi kommer til at køre hver browser med fire faneblade åbne: YouTube med en HD film, der afspilles, Facebook med et Flash spil kørende, Google Maps i 3D-visning, og Twitter-klient HootSuite. Så vi kommer til at se, hvor meget hver enkelt browser bruger i CPU og RAM ved hjælp af Windows Task Manager.

Jeg udfører denne test på en dual-core Toshiba bærbar af nyere årgang.

Google Chrome havde otte processer, der kører med kun fire faner, som syntes overdreven. Som med alle disse browsere, RAM og CPU-forbrug svinget meget, men som et øjebliksbillede, Chrome brugt omkring 344.000 megabyte RAM og omkring 31% af CPU. Chrome tager kage for RAM forbrug, og synes at være blevet mere oppustet med hver ny version.

Microsoft Internet Explorer begrænset ting at én proces for hver fane for i alt 3, og omkring 294.268 megabyte RAM, på lige fod med Chrome. Men det brugte 60% af CPU, næsten fordoble Chromes brug. Som det er typisk for Microsoft-produkter, selv de nyeste IE er en kæmpe CPU hog.

Mozilla Firefox, interessant nok, har en enkelt proces til en side med flere faneblade åbne, men det også åbnet et plugin beholder når YouTube-film blev spillet. Disse to processer kun brugt 266.000 megabyte RAM og 35% af CPU. Den nyeste Firefox synes at være rigtig lys på sine fødder i forhold til sin webbrowser fætre så vidt RAM går, selv om CPU-forbruget er det samme som Chrome.


Så der har du det. Hvis du bruger en netbook, og planlægger at have en masse faner åbne med Flash spil, komplicerede hjemmesider og så videre, Firefox 4 ser ud til at være vejen at gå. Din maskine vil håndtere det meget lettere end andre browsere.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu
  • NiSh

    Interesting results, although I would have used FF anyway! The galore of add-ons available and the outlook of the new version, is reason enough for a switch…

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet