Er du stadig bruger Windows XP? Læs vores Survey ResultaterAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Først og fremmest tak til alle for jeres svar på vores sidste blog-indlæg om, hvorvidt du stadig bruger Windows XP. Vi havde over 30 svar, og vi har sammenfattet resultaterne nedenfor:

Ud af de alle svarene, fra de mennesker, der er nævnt som operativsystem de bruger:

18 sagde de var ved hjælp af Windows XP stadig.

3 sagde de var ved hjælp af Windows Vista.

3 sagde de bruger Windows 7.

Så 75% af befolkningen, der reagerede om operativsystemet de var ved hjælp sagde de bruger Windows XP. Vi finder dette temmelig overraskende, men når man ser på, hvorfor den giver mening. De fleste mennesker, som svarede sagde, at de gerne vil opgradere til Windows 7, men de har ikke gjort det, fordi omkostningerne ved at købe softwaren er for dyrt, og de vil hellere vente, indtil de får en ny computer og få Windows 7 med det. Et par mennesker nævnes, at hvis det ikke er i stykker, hvorfor så reparere det! Disse er gode grunde, og vi forstår, hvor du kommer fra, med prisen på computere bliver billigere og billigere giver det mere mening at opgradere hele din pc, end at opgradere dit operativsystem.

Vi besluttede at gøre nogle forskning på de besøgende, der kommer til vores site, og hvad operativsystem de bruger. Vi tog data indsamlet anonymt fra Google Analytics, og resultaterne var ganske interessant. Nedenfor er en tabel over den procentdel af af Total besøgende, der bruger hver af de sidste tre Operativsystemer opdelt efter måned:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som du kan se Windows XP dominerer størstedelen trafikken kommer til vores hjemmeside, men andelen er faldende hver måned. Det ligner også en reduktion i i mængden af ​​brugere, der kører Windows XP er på grund af stigningen i brugere af Windows 7. Nedenfor er en anden tabel, der viser den procentvise ændring for mængden af ​​mennesker, der bruger hver Operating System i perioden fra 5. måned:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som du kan se her mængden af ​​Windows 7-brugere er næsten fordoblet viser, at folk er ved at vedtage den nye version af Windows på en ganske hastigt tempo. Windows 7 blev frigivet i oktober, vil det være interessant at se, hvilken procentdel af vores trafik vil være fra Windows 7-brugere på 1 års jubilæum …. du bliver nødt til at holde tunet til det.

De mennesker, der sidder fast med Windows XP for tiden indtil de opgraderer, kan du prøve at scanne din pc for fejl med Registry Reviver . Dette kan finde årsagen til et antal problemer, der resulterer i dårlig computerens ydeevne og nedbrud

Som for vinderen af ​​konkurrencen, er vi glade for at meddele, at vinderen af ​​den gratis licens for et ReviverSoft produktet af deres valg er forfatter til kommentaren 21, der går under navnet David. Tillykke David og vi vil være i kontakt for at tildele dig din præmie!

Som for resten af ​​jer, vil vi gerne give dig en anden mulighed for at vinde en gratis licens for ReviverSoft software. Du skal blot fortælle os i de kommentarer til dette indlæg, hvilke typer af tips, du gerne vil se i de kommende stillinger fra os. Vi ønsker at sikre, at vi altid leverer dig med nyttige oplysninger og at gøre det, vi ville elske at her din tilbagemelding!

Tak igen for din bidrag alle!

Den ReviverSoft Team

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu
 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet