Optimer Laptop batterilevetid med batteri OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Holdet på ReviverSoft er meget glade for at annoncere lanceringen af et helt nyt produkt kaldet Battery Optimizer .

Battery Optimizer er en helt ny ansøgning, der er designet til at hjælpe laptop ejere optimere laptop batteriets levetid ved at tilbyde feedback på, hvad laptop er udstyret med en bruger kan deaktivere og hvor meget ekstra batteri levetid kan opnås ved at gøre det.

Disse dage, så mange mennesker vælger en bærbar computer over en stationær på grund af den mobilitet og frihed, der kan opnås med en bærbar computer. Borte er de dage, hvor bærbare computere er væsentligt underdimensioneret i forhold til desktops. Men uanset hvor stærk din laptop er, er det kun godt, mens batteriet holder! Battery Optimizer er her for at hjælpe! Nedenfor er en liste over blot nogle af de smarte funktioner.

Få mere batteritid!

Dit første skridt er at køre et batteri diagnostisk. Under den diagnostiske Battery Optimizer analyserer alle enheder, som du laptop har at have en effekt på batteriforbruget og bestemmer, hvor meget strøm de forbruger. Denne proces kan tage mellem et par på ti minutter, afhængigt af hvor mange enheder din bærbare computer har.

Efter at have kørt en diagnostisk du bliver præsenteret med din forventede batterilevetid med dine aktuelle indstillinger, og du er også vist dit potentiale batterilevetid, hvis du er til at udfylde alle optimeringer som Battery Optimizer anbefaler.

Dine potentielle gevinst i batteriets levetid vil afhænge af, hvilken hardware du har installeret til din bærbare computer, og hvor godt optimeret indstillingerne for denne hardware er. For eksempel, alle, hvis du har WIFI, Bluetooth, infrarød, og et stik i mus på din bærbare computer, og du har dem tændt, så din potentielle gevinst i batteriets levetid kan holde op stor.

Når du har kørt den diagnostiske og set de resultater, du kan derefter klikke på ‘Optimer batterilevetid. Dette vil tage dig til en skærm, hvor du vil blive vist alle de enheder, der påvirker din laptop batteri levetid, og du vil få at vide, hvor meget tid du kan spare på batteriets levetid ved at dreje hver enkelt enhed fra. Dette kan komme i meget nyttig. Sig du er i biblioteket, og du forsøger at afslutte din papir, mens du er på en roll, men dit batteri er ved at dø! Simple! Åbn Battery Optimizer, og du kan se, at du kan få en ekstra 15 minutter ved at dreje af WIFI og ekstra 10 minutter ved at deaktivere Bluetooth, men du har brug for internettet til at holde forske dit arbejde, så du ved, at drejning af dig Bluetooth er det bedste valg for at få der ekstra bit af livet ud af din bærbare computer.

Overvåge dig Brug af batteri:

Battery Optimizer viser dig ikke kun måder at optimere batteriets levetid for længste levetid, det giver dig også mulighed for at overvåge dit batteri forbrug over tid.

Skærmen ovenfor er Battery Optimizer unikke overvågning funktion. Den røde linje viser dig dit batteri forbrug i Milli-Watts over tid, og den grå linie viser dig din laptop batteri ladningen med tiden. Dette er meget nyttigt, hvis du lige har startet begyndt at køre et program eller lige har justeret nogle indstillinger på din computer, og du ønsker at se, hvordan de påvirker dit batteri forbrug.

Opret en profil:

En af de mest nyttige funktioner i Battery Optimizer er den funktion profiler. Vi forstår, at du vil bruge din computer forskelligt i forskellige situationer. For eksempel, på en bus, du er ligeglad med internettet eller bluetooth eller en plug i mus, så du kan skabe en “Riding The Bus ‘profil, der automatisk slukker alle de funktioner, du ikke har brug for. På den anden side, når du har din computer derhjemme, sat ind på dit skrivebord, kan du vil have alt tændt, så du kan oprette en profil for det.

Set Up Advarsler:

En anden stor funktion af Battery Optimizer er tha evne til at etablere batteribrugsdata indberetninger. Du kan enten få besked, når batteriets levetid falder under et selvbestemt antal minutter eller når du batteriets forbrug stiger med en vis procentdel. Dette er meget nyttigt for folk, der ønsker at tilpasse de advarsler, de modtager om deres batteri forbrug i stedet for bare at få en advarsel, når du batteriet er ved at dø.

Nå vi håber du kan lide Battery Optimizer! Det et revolutionerende nyt produkt, som er en første af sin art, og vi ser frem til at høre hvad du synes om det!

Hent Battery Optimizer her

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet